Poslanstvo

Ponuditi tisto, kar stranke še ne vedo, da potrebujejo. Slediti razmeram na trgu in spremembam, ki jih tržišče zahteva.

O podjetju ATRI

Vse večje število različnih proizvodov v svetu terja pri prodaji vašega proizvoda nekaj, kar kupec v poplavi proizvodov opazi , kupi in preizkusi. Zaradi velikega števila proizvodov se je veliki večini proizvodov na račun drugih zmanjšala serija izdelave le teh. Zato je podjetje Atri že leta 2009 skušalo slediti trgu in z sodobno tehnologijo digitalnega tiska omogočiti manjšim in srednjim proizvajalcem izdelavo etiket v malih in srednjih serijah visoke kakovosti. Na tem področju smo orali ledino. Smo pa v tiskarstvu prisotni že od leta 1995 , ko smo začeli z raznimi tiskovnami in grafičnim oblikovanjem ter pripravo za tisk.

Še vedno poleg etiket nudimo te storitve in smo jih tudi nadgradili. Zaradi naših dolgoletnih izkušenj vam lahko pomagamo poiskati optimalno rešitev tiska za vas tako na področju etiket kot ostalih tiskovin.

Na trgu smo prisotni že od leta 1995

Ker pa je v slogi moč, smo združili znanje in izkušnje pod novo blagovno znamko LabelProfi, ter tako kot prvi v Sloveniji vzpostavili produkcijsko okolje s klasično in digitalno tehnologijo za visoko kakovostno produkcijo etiket in fleksibilne embalaže za male in srednje serije.

Da bi lahko dobili boljšo predstavo o našem delu in produktih vas prosim, da mi posredujete nekaj vaših povpraševanj (zgolj informativno in neobvezujoče) po e-mailu, da vam bom pripravil ponudbo in po potrebi naredil testne vzorce.

Uporaba osebnih podatkov

5 + 3 =

Pišite nam

V primeru dodatnih vprašanj, posebnih želja, pohval ali pripomb, nam pišite. Z veseljem vam bomo odgovorili!

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu. Več informaciji

Nastavitve na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo pri brskanju. V kolikor boste spletno mesto uporabljali brez spremembe nastavitev piškotkov, ali pa boste kliknili na gumb Sprejmi, se strinjate z uporabo piškotkov na spletnem mestu.

Zapri